Со кого седат познатите македонци?

Дали ве интересира кој седи на совозачкото седиште на Маленко, Каролина и останатите македонски фаци? Ова е вашиот среќен ден! 😀

Целата епизода е достапна на следниот линк, а со клик тука ќе можете да го погледнете рапот на Ѓорѓе Иванов.