Солариумот на Ким Јонг Ун

Лидерот на Северна Кореа е како сите останати Корејци. Има коси очи и….па добро, воопшто не е како сите останати  жители на неговата земја. Но сепак, како и сите останати луѓе и тој си има свои желби и работи што ги користи за опуштање, а меѓу тие работи е и неговиот солариум.

 

solarium