Супер гостување на Неша Бриџис и Даниел Кајмакоски

Неша Бриџис и Даниел Кајмакоски ни приредија одлично шоу! Од фристајл пеење до импровизации и интересни анегдоти, дуото Нешаниел (како што никој не ги нарекува) ни приреди одлична забава во последната #1на1 епизода за март 2017 😀

Веб ексклузивно видео од последната епизода – тука

Монологот од последната епизода е достапен на следниот линк.