Суперхикс – Луда Главо (во живо во Еден на Еден)

Во последната #1на1 епизода, на гости ни дојде и Пеце од Суперхикс. Тој, освен што ни помогна да ги дознаеме “Топ 5 луѓе кои што се јавуваат во утринска”,  заедно со неговиот бенд ни приреди супер ексклузива со првиот ТВ настап на песната “Луда Главо” од нивниот најнов албум:

Нашето скокање со падобран можете да го погледнете на следниот линк, а тука можете да го погледнете новото издание на “Безобразни карти”.