Суперхикс – Рампарарам (во живо во Еден на Еден)

Нашите пријатели Суперхикс со уште еден настап во живо ни покажаа дека секогаш знаат како да го подобрат расположението во нашето студио. Минатата недела тие ни ја промовираа “Луда главо”, а оваа недела уживавме во “Рампарарам”:

Целата епизода со Милан Васиќ и Милан Калиниќ е достапна  тука, музичкиот настап на Милан Васиќ и Тино Стојановски е достапен тука, а на следниот линк може да ја погледнете приказната за пијанството на Милан Калиниќ пред театарски настап во Копаоник.