Taјната на Марјан

Постои тајна која Марјан не сакаше да ја откриеме… Ни се закануваше дека ако ја откриеме неговите стендапи веќе нема да траат по 6 минути, туку по 4 и пол… Велеше дека намерно ќе ни ги отвара ќесичките од Good Nature овошните чаеви… Почна да вика дека ќе ни ги открива краевите на сите нови трилери објавени во Просветно дело…

Но, ние бевме посилни и решивме – НЕМА ВЕЌЕ МОЛК! Ова е тајната на Мацко!