Top 5 travel tips about Milan!

1 – Најавете му се однапред. Милан мрази ненајавени гости.

2 – Донесете му ракија, а не бонбониера. Има огромен процент на шеќер во крвта, а ракијата ја пие за циркулација.

3 – Не ја користете шегата дека нагалено ќе го викате Интер. Ја мрази шегата и ја чул милион пати.

4 – Секогаш прима гостинки. Ако сте женско што е помеѓу 55 и 99 години што бара авантура слободно можете да му дојдете и без најава.

5 – Исчистете си ги патиките од чергата пред да влезете во неговиот дом.