Три фази на паѓање на коса

Во најновото обраќање до јавноста на Жаре, на дневен ред дојде проблемот со паѓање на косата. Покрај тоа што има неколку фази во губењето на косата, сепак на крајот заклучуваме дека паметна глава, коса не трпи.