Тркало на среќата со Петар Грашо

На што прво помислува Петар Грашо во тркалото на среќа со личности 😁 Оливер Драгојевиќ, Северина, Тончи Хулиќ, се некои од личностите за кои ни ја кажа неговата прва мисла, но и ни раскажа интересни приказни и анегдоти 😃🤩