Целото гостување на Александар Маленко во 1на1!

После  толку многу спомнувања на неговото име во монолозите време беше да го викнеме и во емисија 😀 Александар Маленко ни приреди одлично шоу, ни кажа многу детали за неговиот професионален и приватен живот, а и имаше интересен разговор со Спасе. Целата епизода можете да ја погледнете подоле, а монологот од оваа епизода е достапен на следниот линк.