Васко Ефтов и Чомовски стануваат рапери?!?

Време е некој да ја спаси македонската рап сцена. И тоа ни помалку ни повеќе тоа ќе го направат Васко Ефтов и Чомовски! Екипата на #1на1 ексклузивно дозна како ќе звучат првите рап траки на Васко Ефтов и Чом!

Рап на Васко Ефтов и Чомовски!Тргнете се Врчак и Угро бидејќи време е за нови рапери на македонската сцена! А тоа се….. Васко Ефтов и Чомовски?!? Целиот монолог тука: http://edennaeden.mk/monolog-ep14-realno-shou-so-politichari/

Posted by Eden na Eden on понеделник, 7 март 2016