Веб ексклузива со Александар Станковиќ!

Нешто посебно за сите наши интернет фанови! Разговор со еден од најпопуларните и најконтроверзни водители на балканот – Александар “Ацо” Станковиќ. Што се случува кога ќе се сретнат водителот на #1на1 со водителот на “Nedeljom u 2” може да дознаете на следниот линк:

Повеќе епизоди од оваа сезона на следниот линк.