ВМРО-синхронизирано

Што се случуваше деновиве во штабот на ВМРО-ДПМНЕ – откријте преку новата синхронизација во „Фчерашни новости“. Во една од најдобрите епизоди досега, тимот ви ја открива и најбараната песна во кафаните за време на изборите, како и тоа на каков кревет се спие во ДИК.

Илија Димовски, пак, одговара на прашањата на Заев, Јанева и на Миленко.

Епизодата 5 едноставно не смее да се пропушти.

Додека ги подготвуваат новите материјали, посетете ги нивните официјални страници на Фејсбук“Инстаграм   и на Јутјуб“