Велигденски ТОП 13 на Фчерашни новости

Во недела ќе гледаме специјална епизода на „Фчерашни новости“. Екипата за овој Велигден ви подготви една баксузна листа – TOP 13 фчерашни видеа.

Потсетете се на најдоброто од трите досегашни сезони на „Фчерашни новости“ и останете чекор зад сите.