Весна Петрушевска зад камерите

Фотогалерија од гостувањето на Весна Петрушевска.

Епизодата може да ја погледнете тука.

vesna17

vesna

 

vesna2

vesna3

vesna4

vesna5

vesna6

vesna7

vesna8

vesna9

vesna10

vesna11

vesna12

vesna13

vesna14

vesna15

vesna16