Што мислат жителите на Булачани за Спасе?

Екипата на #1на1 имаше ексклузивно интервју со еден жител на Булачани*. Еве што тој изјави за нашите камери**:

*=Не е жител на Булачани
**=Не се наши камерите.

😀