Видеото од Монт Еверест на Илина Арсова

Еве го еклузивното видео на Илина Арсова снимена за време на нејзиното искачување на Монт Еверест. Илина ќе биде гостин во следното издание на Еден на Еден на Алфа телевизија во недела во 19.10 часот. Погледенете!