Владо Георгиев доаѓа во Eден на Еден!

После неговото одлично гостување од пред неколку сезони, балканскиот шармер Владо Георгиев реши повторно да нè почести со неговото присуство. Освен феноменално шоу со српскиот пејач, во новата наша епизода започнуваме општествена акција од која што и ТИ ќе можеш да бидеш дел!

Повеќе детали ќе можете да дознаете оваа сабота во 19:15 на Телма!