Владо Јаневски назад на ТВ екраните!

После долгогодишна пауза еден од најпопуларните македонски пејачи се враќа на ТВ екраните. Владо Јаневски ни доаѓа на гости во #1на1 оваа Нова година. Многу забава, музика, хумор и што ли уште не! Сабота, 19:15 часот на Телма!