Запросување на натпревар

Во САД е доста нормална работа да си платите и да се појави ваша порака на стадион за безбол, најчесто доколку сакате да ја побарате вашата девојка за жена. Кај нас таква пракса не сме имале, веројатно дека повеќе луѓе ќе има на некоја забава отколку на фудбалски натпревар.
Еве еден интересен инфографик кој ни кажува колку чини да се изнајми за момент семафорот на некој безбол натпревар:
1