Жаре и Коцев одлични имитатори

Во емисијата која се емитуваше оваа сабота, Жаре и Сашко Коцев се пробаа и одлично се покажаа во имитирање. Еве како би изгледало кога Златко Калински би купувал бурек во пекарата на Васко Ефтов.