Жаре со обраќање до јавноста – носење наочари

Во најновото обраќање до јавноста на Жаре, на дневен ред се најде, носењето на наочари. Дали со шмукањето на рамката од наочарите се добива ум за паметни одлуки? Колку ве нервираат оние луѓе кои сакаат само да ги пробаат наочарите само за да видат како ќе им стојат. Жаре го има одговорот.