Жарко Збрефтов се враќа на ТВ екраните!

Најдобриот политички експерт меѓу водителите и најдобриот водител помеѓу политичките експерти е назад на ТВ екраните! На барање на неговите фанови, Жарко Збрефтов се враќа со нова епизода од шоуто “Во Тангентата”. Во оваа епизода Жарко Збрефтов продолжува да ги открива вистините за светскиот поредок, а открива и каде е сега Аркан!

и нешто постаро од Збрефтов… 🙂

Гледајте повеќе пародии од #1на1 (YouTube плејлиста) –