Жељко Јоксимовиќ гостин во „Еден на Еден“

Уште во втората епизода од осмата сезона имаме вистинска супер ѕвезда во #1на1! Балканскиот шармер Жељко Јоксимовиќ ни доаѓа на гости, а епизодата ќе ја гледате оваа сабота во 19:15 часот на Телма!