Ѕвездички во Еден на Еден (фотогалерија)

Фотографии од снимањето со малите талентирани ѕвездички Мартија и Антонија.

Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.

19

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18