Ѕвездите од филмскиот мега хит Монтевидео во Еден на Еден!

Оваа недела (09.03.) новата епизода ќе ја гледате со почеток во 19.10ч. Започнуваме еден час порано поради тоа што оваа недела нема никакви ракометни натпревари во лигата на шампионите.

Ќе биде навистина интересна емисија. Ни доаѓа екипата од филсмкиот хит “Монтевидео, се гледаме!” на Драган Бјелогрлиќ. По гостувањето на фантастичниот Бјела, овојпат на разговор со Жаре доаѓаат Петар Стругар (Моша), Андрија Кузмановиќ (Јакша), Предраг Васиќ (малиот Станое) и Иван Зекиќ (Ивица Бек).

Доколку сакате повторно да ја погледнете и емисијата каде гостин беше Бјелогрлиќ, следете го следниов линк: