1на1 – ТВ ЕМИСИЈА НА ГОДИНАТА

Чест и задоволство ни е што ја добивме наградата за најдобра ТВ емисија на годината на овогодинешната Златна Бубамара на популарноста.

Со Вас како најдобра публика, сигурни сме дека ќе следат уште многу заеднички успеси! 🙂

Eden na Eden Bubamara