5 начини на кој што ќе се промени животот во Македонија после изборите во САД

Ви текнува колку се промени Македонија после изборот на Барак Обама за претседател на САД? Не, сериозно прашувам, бидејќи мене не ми текнува…

Сепак, 8 години беа одамна, па затоа екипата на #1на1 навремено сака да ве извести како ќе ви се промени животот во Македонија после изборите во САД:

1. Животот во Македонија нема да ви се промени поради претседателот на САД

2. Животот во Македонија нема да ви се промени поради претседателот на САД

3. Животот во Македонија нема да ви се промени поради претседателот на САД

4. Животот во Македонија нема да ви се промени поради претседателот на САД

5. Животот во Македонија нема да ви се промени поради претседателот на САД