Кој им ја пие крвта на македонските граѓани?

Дознајте што ќе гледаме во новите „Фчерашни новости“:

  • Кој им ја пие крвта на македонските граѓани?
  • Сторија на „Фчерашни новости“: Aдминистративците отворено зборуваат за своите проблеми
  • Откриваме: Дали Македонците сѐ почесто поледуваат од депресија?

Веќе 20-та недела, „Фчерашни новости“ е тука да ви ги разведри неделните вечери.

Останете чекор зад сите и оваа недела, 9 април, во 19:10 часот на телевизија „Телма“! Следни епизодата 20 на „Фчерашни новости“.