ДНК и Пеперминт – Само таа знае како (боса нова верзија)

Гостувањето на ДНК во последната епизода на #1на1 го искористивме и за нивен музички настап во живо. Погледнете како звучеше “Само таа знае како” во боса нова изведба на ДНК и Пеперминт:

Погледнете го монологот од последната епизода тука, а сегментот “Твоје ц*** личи познато” можете да го погледнете тука.