По кој е крстен Тито?

 

„По кој е крстен Тито?“ не е единственото прашање во нашата нова анкета со познатите, ама е наше омилено! 😀

Што одговараат нашите селебрити во новата Еден на Еден анкета:

Кој изговор најчесто го користите кога доцните на работа?

 

 

По кого сте крстени?

 

Што правите после секс: