Еден на Еден препораки на книги за оваа сезона

На барање на еден гледач од Тетово, Жаре во првата емисија од новата сезона на Еден на Еден даде предлог топ 5 книги кои морате да ги прочитате во наредниот период.

kniga1

kniga2 kniga3 kniga4 kniga5

 

Кликнете тука за да ја видите целата емисија!