Ексклузивно со портпаролот на благајната на СЈО

Минатата недела, гледавте едно интересно интервју на Жарко Збрефтов со Катица Јанева, а оваа недела, ви нудиме уште една ексклузива. Нашата екипа влезе во благајната на СЈО, а нивниот портпарол беше ептен искрен и расположен за давање изјави. Целиот прилог погледнете го ТУКА!