█▬█ █ ▀█▀ епизода со Саша Ковачевиќ

На задоволство на сите негови обожавателки и обожаватели Саша Ковачевиќ ни дојде на гости во #1на1 изминатава сабота. Сите знаеме дека Саша е фантастичен пејач за кој што доказ се и броевите на неговите јутјуб видеа. Но, нешто што ексклузивно го откривме во оваа епизода е и дека Саша го бидувало за магионичарски трикови. Освен трикови и пеење балканскиот шармер ни откри и како се снимале неговите  видеа на Тајланд и кој(а) од девојките во неговите видеа впрочем е маж! 😀

Сѐ ова и многу повеќе на следниот линк:

Монологот од епизодата тука, а настапот на Жаре и Саша тука.