Кумот на боемската музика доаѓа во Еден на Еден!

#1на1 отсекогаш била емисија во која имаме гости од најразлични професии. Сме имале и спортисти и актери и водители, а сме имале и музичари од најразлични жанрови. Секогаш гостувале најдобрите во своите жанрови, па затоа моравме и да го викнеме кумот на боемската и мераклиска музика. Мирослав Илиќ ни доаѓа на гости оваа сабота во 19:15 на Телма!