Монологот на Жаре од третата епизода

Жаре збори – телефоните вртат.

И во ова издание на #1на1, отворивме со монолог во кој што на духовит начин ги адресираме најактуелните работи од светот и Македонија. Но, како и многу пати досега, повторно некои чудни ликови успеаја да го добијат бројот на нашето шоу, а со тоа и да ни досадуваат 🙂