„Фчерашни новости“ неделава во нов термин

Како да ги намалите сметките за електрична енергија и зошто прекинаа реконструкциите на некои улици.

Покрај овие ексклузиви, дебатираме и на темаКаква е улогата на жената во македонското општество“.

Следува уште една епизода на „Фчерашни новости“ во која малку одмараме од политиката.

Напоменуваме: Поради парламентарните избори, новата епизода на „Фчерашни новости“ наместо во редовниот термин ќе биде емитувана во недела во 16 часот веднаш по вестите на „Телма“.