Глупи прашања со Бранко Огњановски

Секој ја добива својата доза на глупави прашања во гардероба пред снимањето на #1на1. Како се снајде Бранко…

Каролина Гочева и Нина Бадриќ се наши гостинки во следната епизода (сабота, 6 декември, 21.30ч на Алфа)