И Македонија има експерти во здравството

Доколку не успеавте да се фокусирате и сконцентрирате и во неделата навреме да ја погледнете новата епизода на „Фчерашни новости“, тогаш време е да ги изгледате пародичните вести на „Јутјуб“. А, во нив:

  • Дознајте: Кој пратеник е запишан во школа за фокус и концентрација
  • Фасцинантно: Обвинет криминалец оставен да чека на милост и немилост
  • Фчерашни во теши: И Македонија има експерти во здравството

Не ја пропуштајте и оваа одлична епизода од третата сезона на „Фчерашни новости“. А, во недела, погледнете ја и новата 8 епизода од 20 часот на Телма или во живо на нивната официјална страница на Фејсбук. Останете така.