Изненадување за жената која секој ден им мавта на студентите

Кени Дејвидсон е стара жена која, како што вели она, ужива во погледите кои ги добива од среќните студентите кои поминуваат секојдневно покрај нејзиниот дом, кога таа им мавта. Таа ова го прави веќе неколку години, и сите многу добро ја познаваат како „старицата која мавта од прозорот“. Така студентите решаваат да и приредат изненадување на бабата која секојдневно им влева позитивна енергија.