Кире Лазаров во Еден на Еден

Епизодата со македонската спортска икона и еден од најдобрите светски ракометари, Кирил Лазаров гледајте ја оваа сабота во 22:30 часот на Алфа ТВ. Не очекува неверојатна забава и добар хумор со ѕвездата на Барселона.