Кој е сељак на годината?

Екипата на #1на1 со ексклузивно откритие кој е сељак на годината! Помош за одговорот на прашањето добивме од безобразните карти и Тино и Атанас. Освен “партија безобразни карти”, двајцата млади актери ја играа и играта “Да плукнеш ме изнасмеа”.

Целата епизода е достапна на следниот линк, а настапот на Conquering Lion во нашето шоу може да ја погледнете тука.

Монологот од епизодата – клик.