Кумот на Долгополов

Александр Долгополов е тоа што го има едно од поинтересните презимиња од сите тенисери на АТП турнеата. Eкипата на Еден на Еден екслузивно дознава како тоа Долгополов го има добиено своето презиме:

 

dolgo