Местенката што го чинела Ванчо Петрушевски 47 илјади денари!

Лесно е да правиш зафрканции на туѓа сметка, пробај да преживееш зафрканција на своја сметка… ДА ТЕ ВИДАМ! 😀

Особено ако твојата сметка чини 47 илјади денари! Погледнете како Ванчо Петрушевски наседнал на шегата на неговите колеги:

Целата епизода е достапна на следниот линк.