Милан Калиниќ пијан на претстава?!?

Милан Kaлиниќ е човек кој што не пие често. Ама затоа кога пие… погледнете и сами 😀

Целата епизода со Милан Калиниќ и Милан ВасиќТука

Настап на Суперхикс во #1на1 Клик

Милан Васиќ feat. Тино СтојановскиКлик