Миле Кузмановски стана рокер

Како звучи кога Миле Кузмановски е Наум Петрески, ќе гледаме во новата епизода на Еден на Еден, со Миле Кузмановски, во недела. на Канал 5 од 18.30.

Миле го испеа хитот „Оди ѕвездо“ од Наум, заедно со „Маестро бенд“, но се снајде одлично и пред уште еден предизвик. Заедно со нашиот Гуру Харе бенд, како е да стар рокер, Миле изведе медли од два евергрина, еден од „Рибља Чорба“, еден од Драган Мијалковски. Многу забавни приказни, од тоа како настанала омилената „Не кани ме“, до тоа што работел освен музиката, и една забавна игра во која ужуваше публиката во студиото, ќе гледаме во недела, во Еден на Еден.