Монологот и јавувањата од епизода 11

И во епизодата со Каролина и Дуке започнавме со монолог во кој што на интересен начин ги прокоментиравме моменталните работи во светот и Македонија. Освен ова, како и многу пати досега ни се јавија некои си чудни ликови кои што сакаа да прокоментираат најразлични работи и да си ги кажат маките 😀

Доколку сакате да дознаете како Дуке го сретнал Квентин Тарнтино притиснете тука.