На што спијат во ДИК?

На брачен или единечен, на каков кревет се работи во Државната изборна комисија? Дознајте повеќе од репортерот Кузман кој во следната епизода на „Фчерашни новости“ директно се вклучува директно од седницата на ДИК.

Во епизодата број 5 на хумористичните вести ќе може да откриете и кој е Перо, а Мартин ќе пречека специјален гостин во студиото.
Имајќи предвид каква недела оставаме зад нас, може и да замислите какви „Фчерашни новости“ нѐ очекуваат, иако по којзнае кој пат, реалноста и сама по себе беше доволно пародична.

Гледајте ги „Фчерашни новости“ оваа недела во стариот термин 19:10 на Телма телевизија.