Вистината за #selfie

Ова е Селфие. Жената си чисти кај нас еднаш неделно. Престанете веќе со тоа #selfie, не туку лажете дека е таа на тоа сликите. САМИ си се сликате! Мислите не знаеме ние!!!
selfie zenata