НАЈАВА: Тијана Дапчевиќ и Илина Арсова

Оваа недела во стандардното време, 19:10 часот, на Алфа телевизија погледнете го супер интересното интервју со Илина Арсова, која го искачи Монт Еверест, и Тијана Дапчевиќ која ќе не преставува на престојното издание на Евровизија. Во емисијата ќе има и многу други забавни содржини, Гига Мега Екслузив, Утринска лига – ваше чистилиште на душата и многу, многу други! Не пропуштајте! Еве кратка видео најава.